sunnuntai 17. tammikuuta 2010

TSAU:n kisat

KISA A maksi1 Hyppis - hyl

Kolmannen esteen jälkeen tiukka käännös ja valssi vähän myöhässä. Väärä este avautui nenän eteen kovassa vauhdissa. Siinä se.... Kepeillä jäi (kuulemma) viimeinen väli tekemättä. Itse katsoin ilmeisesti liian aikaisin oikealle, jonne hyppy + valssi. Pussi tuli muurin takaa kurvissa yllättäen Kiistan eteen, mun olis tarvinnu ottaa se huomioon ja ohjata paremmin. Taas se kiire, kun pussin jälkeen piti ehtiä tekemään persjättö ennen loppusuoraa. Loppusuoralla sain jalat alleni ja oltiin Kiistan kanssa melkein yhtäaikaa maalissa :) Hyvin koira kulki ja kuunteli.

KISA B maksi1 10vp

Sonja meni Kiistan kanssa agiradan, jotta niiltä kontakteilta saatais hyviä suorituksia. Radalla olikin kaikki kontaktiesteet. Puomi hyvä, A:lla hidasteli vähän, mutta jäi 2on2off ja keinulla myös hiukan hidasti, nyki alastulolla, mutta pysyi :) kepeille suoraan keinulta, viimeinen väli jäi ja Sonja otti rauhassa uudelleen kepit. Viimeinen hyppy suoraan keppien edessä. Radalla tuli yksi rima alas, siitä Sonja oli harmissaan, koska oli kuulemma hänen vikansa.
Kiitos Sonjalle, ne kontaktit pelitti ja sehän oli pääasia :)

Nyt Kiista jää odottelemaan niitä juoksujaan ja pitää kisataukoa. Treenataan yhdessä malttia ja kontakteja. Mihinkään ei pääse hosumalla nyt, ei edes kotona. Kova peli päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti