lauantai 2. tammikuuta 2010

JAU:n kisat 2.1.2010

Maijan ja Kamin kanssa lähdettiin ajelemaan aamukahdeksalta yli -20C pakkasessa. Onneks paikkana Hyvinkään koiraurheilukeskus, joka olikin mukavan lämmin halli. Häkkialue oli tilava ja kaikkien koirien häkit saatiin sisälle lämpöiseen. Kisarata oli hyvä ja rauhallinen hallin päädyssä. Videot saan radoistamme jossain vaiheessa.

A-kisasta meille HYL. Lopussa Kiista pääsi liikaa edelle, koska vien sen kepeillä loppuun saakka, ettei niitä viimeisen välin jättöjä enää tulisi. Jäin siinä liikaa jälkeen ja Kiista hyppäsi tokavikalla väärän esteen. Keppien toiselle puolelle jääminen olisi taas vetänyt Kiistaa putkeen. Muuten olin rataan tyytyväinen.
http://pets.webshots.com/video/3028711400066335312vNbpwj?whost=pets

B-kisa 5vp. +0,75s. Aikaa paloi, kun mulla meni jalat hapoille puolessa välissä rataa (pussin kohdalla). Kiista pääsi taas liikaa edelle ja seuraava kaarros valtava. Siitä ei tullut kuitenkaan virhettä. Karjaisin vähän pahasti koiran kaarrokselta takaisin, se kostautui seuraavalla esteellä, joka oli A. Kiista vietti ikuisuuden harjalla ennen, kuin sain sen alas. Viimeinen rimakin tipahti. Rima olis harmittanut, ellei tuota typerää yliaikaa olisi tullut. Hassua saada hirmuisen nopealle koiralle yliaikaa.
http://pets.webshots.com/video/3005624900066335312fnNFKs?whost=pets

Kontaktit ovat meidän akilleen kantapää. Nyt on saatava ne niin kivoiksi Kiistalle, ettei tuollaista enää tapahtuisi. Työtä se vaatii ja sitä on tehtykin jo.

Akisan voitti Maija ja Kami, toiseksi tulivat Eeva ja Yty.
B-kisan voitti Lotta ja Visa.
Kelpiet jyrää :D ONNEA KAIKILLE TEILLE ♥♥♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti