torstai 7. tammikuuta 2010

Aksaa Sonjan tahdissa

Tänään Sonja piti meille treenit. Tehtiin samaa rataa, kuin Milo ja Taku olivat tehneet Jouni Oreniuksen treenissä juuri ennen meitä.
Rataa en edes yritä piirtää ulkomuistista, mutta melko haasteellisia käännöksiä siinä oli ja kepeille vientikin oli vaikeahko. Putkiansat oli kahdessa kohtaa hyvin lähellä ja niihin Kiista ei valahtanut kertaakaan (yllätti minut siinä mielessä). Hartialinja oli kaiken a ja o.

Kontakteja tehtiin ensin A:lla ja lähetin sivusta Kiistan kontaktille, Sonja naksutteli. Luvalla pois ja toistoja 3 ennen palkkaa. Sama molemmilta puolilta. Paransi selkeästi koiran halua tehdä uudestaan ja aina vaan paremmin. Sitten juosten esteen taakse ja koko este. Samaa tehtiin puomilla. Siellä uusittiin sivusta viennit muutaman kerran heti kun Kiista vähänkään hidasteli. Koske käskyn jätän nyt pikkuhiljaa pois kokonaan, koska sanon sen hoppuillessani vähän vihaisesti. Hyvin Kiista pysähtyi ilman käskyäkin.

Kiistan into ja asenne oli hyvä. Kiitos Sonjalle taas avusta. :o) Otetaan uusiks pian. Ainiin ja supersuloinen ihanpikkuinen Rotta oli mukana. Kiistan mielestä sen kanssa ois voinu leikkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti