keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Kirjoittamisen vaikeus !

.
Olisipa helppoa, jos kirjaisi tänne treenit aina heti. Ei vaan saa aikaiseksi. Näin pitkältä ajalta saa varautua suurin piirtein listaukseen.


Tanja Kotilla on molemmat käyneet, eikä mitään kummallista havaittu. Ekalla kerralla Maus hoidettiin pelkästään ja silloin ihan OK. Toisella kerralla sitten molemmat. Kiistalla joku pieni kireys kyljessä. Tanjan mielestä vamma jostain metsässä, tai esteillä lipsahduksesta. Saatiin hyvin auki.


Sonjan kurssin kolme viimeistä kertaa käyty Mausin kanssa. Sitä samaa rytmitysongelmaa minulla. Kauhean vaikeaa, kun pitäisi olla itsekin nopea ja samalla aina oikeissa paikoissa oikeaan aikaan. Toisaalta taas jossain kohdissa ei saa hätäillä.
9.3. oli kisanomaiset kurssin päätteeksi. Kaksi yritystä ja virheestä ulos. Molemmilla kerroilla päästiin melkein maaliin asti, pikku lipsahduksia ja se on sitte siinä. Lopuksi käytiin ongelmakohtia läpi ja tehtiin yhteen kohtaan ohjausmuutos. Itse en sitä valintaa olisi osannut tehdä kisoissa, mutta toimi ehdottomasti parhaiten. Näillä ohjeilla tehtiin rata vielä nollana :)


Tuija Seren kurssia oli myös jäljellä pari kertaa. Siellä tehtiin luoksetulon stoppeja ja hyppynoutoa. Tunnariakin tehtiin ja Mausilla osa palikoista ritilässä kiinni. Kaksi toistoa, hyvin haisteli ja toi oman.
Paikkamakuussa on ongelma. Maus siirtää huomaamattomasti vasemman takajalkansa taaksepäin ja useasti vielä ristii etutassunsa. Olen kokeillut etupalkkaa ja nameja jalkojen molemmin puolin. Ei tahdo auttaa. Pitää lähteä ihan alusta korjaamaan ja vapauttaa aika ajoin etupalkalla. Siinä saattaisi olla tarkkaavaisempi ja pysyä ojennuksessa.


16.2. Kiista oli Ulla Kaukosen hyppytekniikassa ATT:llä. Pentujen jälkeen ollut viimeksi ja silloin Ulla kehui kovasti sen tyyliä. Nyt taisi olla niin kuumana, ettei malttanut suorittaa kunnolla.
Kiista hyppää kuitenkin ratatyöskentelyssä hyvin, eikä tiputtele juuri koskaan rimoja.


19.2. mun russeli kasvattini sai sektiolla yhden pennun, joka oli juuttunut kovasti kiinni lantioon. Eläinlääkäri ei meinannut saada sitä enää takaisin päin. Pieni Peetu selviytyi kuitenkin lisähapen avulla hengissä ja on tällä hetkellä pieni paksukainen ♥ Muita koiria kiinnostaisi kovasti nähdä Peetu, mutta vielä pikkumies saa asustaa pentuhuoneessa Bellan kanssa. Bella tietysti haluaa sieltä meidän pariin :)


1.3. Maus oli mukana Kaisan hakupäivässä. Hyvin työskenteli ja löysi maalimiehet. Päivän päätteeksi Kaisa meni Kiistalle vielä piiloon ja voi sitä onnen päivää. Meinasi lähteä musta vallan lapasesta :D Ihan pikkasen sain huutaa, ettei etsinyt koko metsää ilman minua. Kuulo palautui ja suostui tekemään kauniita pistoja, kunnes löysi Kaisan ja sai haukkua niin, että metsä raikui !


10.3. meistä tuli kolmannen kerran mumma ja pappa ♥ pieni prinsessa syntyi Markukselle ja Hennalle. Emmi on nyt isosisko :) Paino 3090g ja pituus 50,5cm


16.3. Maus oli TSAU:n kisoissa. Tuloksena 2xhyl ja "vitonen", josta leipoivat nollan ? Kävin siitä sanomassakin, mutta ei kuulemma korjata, kun tuomarin sihteerin lapussa on nolla.
Videota ei ole, mutta jyrkkään keppikulmaan Maus tuli putkesta liian lujaa, eikä saanut itseään taitettua toiseen väliin. Ehti pujottelemaan kepit melkein loppuun saakka ja siitä käveltiin ottamaan ne uudelleen alusta. Tätä ei sitten kukaan (?) nähnyt .... Kisakirjaan merkittiin meidän ensimmäinen "nolla" kolmosista.


17.3. jaettiin Tiinan kanssa Elinan yksäri. Otin Kiistan tähän, kun se on jäänyt vähän vähemmälle. Herranjestas mikä raketti se olikaan ja niin kiltisti tulee täydestä vauhdista ohjauksiin ♥ Lopussa mun aivoista taisi loppua happi, enkä muistanut yhtä radan kohtaa. No, ihan tarpeeksi tehtiin ratatreeniä, eli otettiin alusta, jos meni väärin. Ekalla tehtiin heti lähes koko rata nollana. Tokalla vielä sujuvammin pienten ohjausvaihdosten kanssa. Kiista on ihana, kun se tekee yhtä hyvin lähellä, kuin kaukana :)


Siinä nyt listattuina meidän elämää :) Kuvia ja videoita pitäisi ottaa useammin.


                                                   *****************

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti