maanantai 10. helmikuuta 2014

Pientä päivitystä :)

.
Mausin juoksuista ei tietoakaan. Treenataan siis normaalisti ja kisoihinkin vois ilmoittaa, jospa ne sitten alkaisivat...

Elinan kontaktitreeni osa II Mausin kanssa meni ihan jees. Treeniä ja malttia varisnkin ohijuoksuissa täytyy ylläpitää jatkuvasti.

Tokokurssi Tuija Serellä alkoi 8.1. ja ensimmäisellä kerralla tehtiin seuruuta ja askeleita. Käännöksissä paikka ei vielä ihan täydellinen. Treeniä lisää :) Paikkamakuussa ottaa mielellään hiukan vinon lepomaisen asennon.

Kiistan ja Visan pennut täyttivät 1-vuotta 5.1. ja niiden kunniaksi pidettiin treeniviikonloppu yhdessä.
Lauantaina tokoa Seren hallilla. Pennut olivat niin taitavia kaikki ♥

            Kiista tekemässä EVL ruutua. Ehdottomasti yksi Kiistan lempiliikkeistä :)
                                              Maus treenaa ruutua.
Sunnuntaina Elina piti meille aksaa. Rata oli haasteellinen, mutta paljon onnistumisia vaikeissakin kohdissa Mausin kanssa. Ahtaissa kohdissa tahtoo tehdä omia ratkaisujaan. Pyöritystä ja käteen tuloja näissä treenattava, ettei siis pääse mihinkään esteelle.
Nuoriso teki radan alkua ja hienosti tekivätkin :)

15.1. tokokurssi osa II , ruutu ja luoksetulo

Ruudun paikkaa taas vähän etsittiin, annan Mausin itse ratkaista tehtävän ja kyllä se tietää mitä haluan ! Lähetykset jo kaukaa, vauhti on hyvä ja suurimmaksi osaksi menee heti oikeaan paikkaan. Makuu ruudussa ja siitä mukaan seuruuseen, tehtiin erikseen. En ole näitä vielä yhdistänyt.
Luokse tulon stopeista seisominen on aika superhieno :) tulee täysillä ja stoppaa käsimerkistä kuin seinään. Maahanmenoa ei olla niin paljoa vielä tehty ja sitä otin takaperin juoksemalla.

Agilitytreenejä on käyty yhdet Tuulialla ja Sonjan kurssi meneillään ATT:llä.
Tuulian kerralla Maus oli aivan hulvattomalla tuulella. Käsien käyttö piti jättää kokonaan.
Sonjan kurssista ollaan käyty kolme kertaa. Jokaisella kerralla löytyy joku osa-alue, mitä pitää treenata lisää. Ei käy tylsäksi aksaaminen :D

22.1. tokokurssi osa III tunnari, tasamaanouto
Maus teki tunnarin ritilään kiinnitetyillä, omalla ja muutamilla irtopalikoilla. Kaksi toistoa, rauhallinen nuuskutus ja molemmilla oma käteen. Pyörittelee edelleen omaa suussaan.
Nouto oli taas melko Super :)

25.1. ATT:n kisat, tuomarina Esa Muotka (HYL, 10vp, 5vp)
Maus meni kaksi agilityrataa ja yhden hyppärin. Tässä järjestyksessä.
A-radalla myöhästyin putkenjälkeisestä takaakierrosta ja se väärinpäin. Loppuradalla treenattiin hyviä pysähdyksiä kontakteilla.
B-radalla tipahti rima ja kielto, kun Maus ei pysähtynyt A:lle ja pers'jättö ei onnistunut.
C-hyppärillä tipahti rima, muuten puhtaasti.
Molemmat rimat takaakierroista alas. Mä sijoitun väärin, enkä ehdi alta pois. Oma rytmi ei myöskään pysy kasassa koko rataa.


                               *******************************

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti