perjantai 10. toukokuuta 2013

Paljon tokoa ja yhdet aksakisat

.
2.5. Tuulian treenissä Kiistan kanssa, jaettiin yksäri taas Tiinan ja Unton kanssa.
Kiista oli taitava, hiottiin lähinnä sellaisia kohtia, jotka Lohjan kisoissa oli mulla hankalia päättää miten ohjaisin.

5.5. Helsinki Purina Areena, Mausin kanssa neljä starttia.
Ensimmäinen rata oli ulkona pienessä tihkusateessa. Puukontaktit liukkaita, näkee videolta kun Maus jarruttaa ylösmenolla ja katsoo "mikä tää on". Alastulolle kiihdyttikin sitte niin lujaa, ettei edes meinannut pysähtyä :/ 5vp

Kaksi muuta agirataa hyllytin tahallani, kun kontaktit ei olleet kunnollisia. Yksi hylkääntyi, kun Maus ohitti tokana olleen renkaan. Kaareva linja ja olin kaukana vastaanottamassa. Päätin nopeasti lopettaa A:lle, menee sitten hyvin, tai huonosti. Meni hyvin ja kehuin paljon sosiaalisesti, siitä juokstiin kentältä pois ja lelulle.

6.5. tokoiltiin ATT:n kentällä pienellä porukalla. Maus teki seuruuta ja jääviä vähän.
Kiista teki ruutua, seuruuta, kaukoja ja luoksetulon pysäytykset. Niin häpi, Kiista pysähtyi täpäkästi ja tuli välit hyvää laukkaa. Molemmilla koirilla hauskaa :)

8.5. Maus Tanja Kotin hoidettavana. Jumia niskassa liiasta lelun repimisestä. Pieni kireys myös alaselän toisella puolen.
Sieltä suoraan hallille ja Kiistan kanssa pieni ja tehokas treeni. Kontaktit ihan superhienot. Sylivekkiä, niistoa ja pakkovalssia. Niistosta Kiistan on vaikea kääntyä notkeasti. Se otetaan työn alle tosissaan. Keppejä eri kulmista, leijeröiden kaukaa ja leikkauksia takana ja edessä.

******************

9.5. tokoepikset Tuija Seren hallilla. Maus teki alokasluokan. Jäävissä menasi ennakoida ja seisominen nollattiin, kun otin sen ihan omaan tyyliin. Hypyssä pakitti vähän, kun siirryin viereen. Ykköstulokseen silti päästiin helpolla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti