lauantai 27. huhtikuuta 2013

Lohjan kisat ja paljon treeniä

.
Aloitetaan järjestyksessä. Mausin tokon toinen kerta Serellä. Hyppy aiheena ja toistoja useampi. Muutin käskysanaa, koska "hyppää" on agilityssä ja siihen Maus odottaa mun liikettä mukaan. "Saa" on lupa tehdä ja mennä, joten uusi sana hyppyyn on hopsa :) Toimii ! Vähän jää kisanomaisessa lähelle estettä vieläkin seisomaan. Liikkeen kestää melko hyvin.
Tähän päivytysväliin mahtui toinenkin tokokerta. Silloin tehtiin liikkeestä seisominen. Maus pysähtyy hyvin ja jää paikoilleen. Pientä tepastelua, kun lähestyn. Korjattiin sitä ja nyt on ollut parempi. Paikallamakuu ja luoksepäästävyys ihan jees.

~~~~~~~~~~~~~~~~

Kahdet Elinan treenit ollaan oltu. 17.4. oli kisanomainen ja Maus oli eri pätevä. 5min rataan tutustumisen jälkeen vedettiin vitosella. Rima tipahti tiukassa paikassa, kun käskytin väärään aikaan. Jokainen teki haluamansa kohdan vielä ja kaikki tekivat tuon tiukan paikan. Toistolla se ei enää ollutkaan helppoa. Hirmuisella vauhdilla pussista hypylle, jonka jälkeen "väärään" päähän putkea. Se, mihin ei menty, oli tietenkin ihan nenän edessä. Takaaleikkaus lopulta toimi Mausille parhaiten.
24.4. Kiista tuurasi Mausia ja teki sen todella hyvin ♥

~~~~~~~~~~~~~~~~

21.4. Sonjan kurssin osa 3. Mentiin lujaa ja tehtiin käännöksiä. Leijeröinti onnistui yllättäen paremmin Mausin kanssa, kuin Kiistan. Vaikea kepeillevienti onnistui Mausin kanssa hyvin.

~~~~~~~~~~~~~~~~

LOHJA 27.4. tuomarina Henkka Luomala

Maus kisa A 5vp  (kepeiltä)
Harmillisesti liian lujaa sisälle, eikä taipunut enää kolmanteen väliin. Puomin kontakti ihan superhieno ♥

Maus kisa B HYL
Myös tällä radalla saman kaltainen keppivirhe ja hylly suoran putken jälkeisellä pers'jätöllä. Maus taisi lukea mun ohjaukseni pakkovalssiksi, yritti kaartaa siivekettä ja tönäisi sitä sen verran, että rima tipahti. Esteen hajoamisesta HYL.

Kiista kisa B 5vp (kielto)
Niin turha kielto ulospäin hypättävältä pituudelta. Ennakoin menosuuntaa ja ihan turhaan, olisin ehtinyt jaksoon ihan ennakoimattakin. Tämä rata oli siisti muuten :)

Kiista kisa C 0vp
Radalla oli kaksi kohtaa, joista en osannut päättää ohjaustani. Näihin loivat kaarteet. Puomin alastulon varmistin, sieltä lähdettiin takaisinpäin ja nämä Kiistalle vaikeita tehdä kunnollinen, nopea kontakti. Näissä kommelluksissa menetin sekunteja ja sijoitus taisi olla 8.

*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti