maanantai 25. maaliskuuta 2013

Tekemisen meininkiä

.
Vuokrattiin Paula Speerin hallia ja tokoiltiin pienellä porukalla. Maus teki seuruuta, hyppyä ja noutoa. Kiista teki seuruuta, kaukoja ja luoksetuloja. Ulkona tein Julian avustuksella tunnaria. Ei ole kovin vahva sekään vielä. "Kyllä se kotona osaa".
En tiedä mitä Maus peräseinällä näki :)
Näillä treenimäärillä ei vielä juhlita :D mutta ihan OK molemmat toimivat. Maus vaatii pieniä lisäapuja noudossa, mutta perusasentoon luovutus alkaa olla ihan jees.

*

Tiinan ja Unton kanssa oltiin Jaakon yksärillä. Mausin kanssa saatiin paljon kehuja Jaakolta ja olihan Maus aika pätevänä ♥ Rata ei ollut ollenkaan helppo.

*

Taikaa Tassuissa startattiin Kiistan ja Mausin kanssa samat radat. Mausin aika 29,33s. ja Kiistan 30,53s. Molemmat palkkasin A:lla ja Puomilla. Nopein maksi juoksukontakteilla hippasen vajaa 25s.

*

Sunnuntaina alkoi Sonjan kurssi. Maus teki melko vaikean radan ihan hyvin ja asenteella. Sen kanssa on nykyään niin hauskaa radalla :)
Kiista haasteellisella kolmosten radalla oli ihan intopiukassa ja suoriutui vaikeasta keppien leijeröinnistä ja muistakin vaikeista kohdista hyvin :)

Pääsiäisenä starttaan molempien kanssa kaksi rataa.

~~~~~~~~~~~~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti