perjantai 15. maaliskuuta 2013

Hyppytekniikkaa ja fyssaria

.
Melko hiljaista treenien osalta ollut. Mausilla juoksu ja Kiista tehnyt peruskuntoa lisää. Huonossa kunnossa se ei missään vaiheessa ollutkaan, kiitos siitä Kaisalle :)
Jaettiin Elinan yksäri Tiinan ja Unton kanssa 4.3. Radan vaikein kohta oli pakkovalssiin veto-takaakierto-saksalainen-pussi, josta veto mutkaputken "väärään" päähän. Hirveä hiki ja yritys, Maus on vaan niin nopea näissä. Pieni breikki, Unto meni välillä. Pyysin Elinaa kokeilemaan sitä kuviota Mausin kanssa. Hyvä, että kokeili, huomasi siinä millainen Maus on ohjata ja miten se ei vielä osaa/malta hypätä saksalaisessa, kun ohjaaja jo menee uuteen suuntaan. Pakkovalssiin Maus tulee edelleenkin huonosti. Näitä olleen nyt jo kertaalleen päästy omatoimisesti treenaamaan. Elina tykkäsi todella kovasti Mausista :) oli kuulemma eka kelpie, jota ohjasi.

9.-10.3. Ulla Kaukonen piti hyppytekniikkaa ATT:llä. Kiistan kanssa päästiin mukaan.
Ulla kehui Kiistan kuntoa niin sisäisesti, kuin ulkoisestikin. Pennut ovat kuitenkin vasta 9-viikkoisia.
Tehtiin harjoitteita, eikä niissä ollut mitään huomautettavaa. Hyvin hyppää :)

11.3. Tanja Kotin fysioterapiassa Kiistan kanssa. Pienen pieni jäykkyys selässä, oikealla puolella. Lähti helpolla auki. Tanjalta oli joku kysynyt, onko hänellä koskaan käynyt koiraa, jolla ei ikinä ole mitään missään. Juu on :) yks kelpie. Sillä ei ole mitään mikä ei lähtisi "puhaltamalla".

*~*~*~*

Talvikivaa aurinkoisella hangella © Kari Westerholm




Dooriskin yrittää pysyä vauhdissa mukana

1 kommentti:

  1. Hyvä, että Kiista on iskussa !!
    Milollakaan ei ollut jumin jumia ennen 5 vuoden ikää <3

    VastaaPoista