sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Pupsit viikon ja Maus treenailee

Pennut kasvaa hyvin ja Kiista hoitelee niitä onnellisena ♥ Tomeria ja päättäväisiä tuntuvat olevan. Malttamattomana odotan liikkeelle lähtöä ja luonteenpiirteiden esiintuloja.
 
 
 
 
 
 
Maus oli tiistaina Tuija Seren tokokurssin ekalla tunnilla. Teemana seuruu, sivulletulo, perusasento ja luoksepäästävyys. Maus keskittyi hyvin, vaikka halli oli sille vieras ja paikalla oli sille vieraita koiria.
Tuija puuttui enemmänkin mun tekemiseeni. Palkkaan liian nopeasti sivuilletuloista, kun kannattaisi odottaa ja rauhoittaa tilanne. Kisoissa pitää kuitenkin olla sitä malttia. :)       
 
Keskiviikkona alkoi Elinan valmennusryhmätreenit. Tehtiin rataa, jotta jokaisen ongelmakohdat tulisivat parhaiten esiin. Mausin ja mun osalta ne on edelleen kääntymiset täydestä vauhdista. Maus kääntyy liiankin hyvin, jos käännän liikaa ja venyy, ellen ole tarkkana. Tämä tulee esiin monessa asiassa radalla. Kepeiltä A:lle kääntyminen meni ensin pitkäksi ja sitten kääntyi liian tiukkaan. Kepeille haki vaikeasta kulmasta hienosti ja pujotteli kohti aitaa lujaa. Ohjurit kahdessa viimeisessä välissä ja alun tokassa vaikean lähestymisen takia. Keinun teki joka toistolla hyvin, mutta vien sen edelleen läheltä.                                          
 
 
 
 
 

1 kommentti: