keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Aina ei mee niinkuin Strömsössä !

26.9. Kiista pääsi taas Jaakon treeniin. Rata oli kiva, mutta alun kiemurat melko haasteelliset. Meinasi mennä kroppa ihan solmuun, peräkkäin saksalainen, jaakotus ja viskikäännös. Viski osoittautui ainoaksi tyyliksi saada Kiista kääntymään pois putkiansasta hypylle ja siitä vasta sinne putkeen. Tätä hiottiin niin huolella, ettei loppurataa ehditty tekemään. Ei haittaa :) pääasia, että homma sujui lopulta oikein. Ihana Kiista jaksaa toistoja toistojen perään ♥ naama vaan venyy isompaan virneeseen.

27.9. Maus vuorostaan pääsi Elinan treeniin :) Tiukkaa valssia ja jarrua hypylle tehtiin ja Maus on niissä paljon taitavampi jo nyt, kuin Kiista. Jarru, valssi ja takaaleikkaus meni lopulta mallikkaasti :)
Elina opasti lopussa pitkään ja huolella miten kannattaa tehdä kontaktit. Näillä eväillä treenaamme jatkossa.

28.9. oli viikkotreenit ja ne olis jäänyt meiltä väliin, mutta mentiin tekemään jonkin verran, kun Kiistan pennusta haaveileva tuli katsomaan :) Ihan parasta Kiistaa ja Mausia ei kyllä osattu esittää tällä kertaa. Maus meni ihan älyttömän hyvin kepit. Ohjureita voi taas poistaa lisää.

30.9. kisattiin Purinalla. Hektinen kisa, rataantutustumiset olivat peräkkäin, ensin sisällä ja sitten ulkona. Ulkona oleva hyppäri mentiin ensin, siitä väännettiin nolla. Ohjaukseen piti tehdä radalla nopeat muutokset, kun ihan ei mennytkään, niinkuin suunnittelin. Pari laajempaa kaarrosta, eikä kolkuteltu ihan kärkeä.
Agilityrata hyllytettiin. Kiista ampaisi pussista ihan pöhkölle esteelle :/ ohjauksesta huolimatta. Muuten rata suht ok.
Kiistan tuleva sulho Visa ja Lotta tekivat tuplanollan :) ONNEA heille hienoista radoista !

Keuhkoputken tulehdus vei maanantaina petiin ja ab-kuurille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti