tiistai 25. syyskuuta 2012

Treenailua ja kisoja

Mitäs kaikkea sitä onkaan tehty viime päivityksen jälkeen ? Treenailtu aksaa ja vähän tokoa/tottista.

16.9. oltiin Tampereella kisoissa. 15 ja 10
Agilityradalta 15vp, kaksi rimaa ja vitonen, kun kompastuin putkeen. Siihen kohtaan yks mieshenkilö lensi persiilleen ja sai tietysti myös vitosen.
Hyppyradalta 10vp. Kaksi "työntö"-valssia jäi työntöjen osalta vajaiksi. Kiista oli niin kilttinä taas ja näidenkin kieltojen jälkeen jäi naama virneessä odottamaan uusia käskyjä. Pikkasen harmitti tuollaset typerät ohjausmokat.

19.9. olin Kiistan kanssa Jaakon treenissä (peruutuspaikalla). Kontaktit ja kepit meille just kaikkein hankalimmassa kulmissa ja niistä keskusteltiin Jaakon kanssa. Jaakon mielestä muu ohjaus on niin kunnossa, että näihin kannattaa panostaa todenteolla. Liikun kuulemma rohkeasti ja Kiista tulee ohjauksiin hienosti :o)

20.9. treenattiin Eevan kanssa tokoa Kaisan kentällä. Eevalla viimeistelytreenit sujui hienosti ja Ytystä tulikin seuraavana viikonloppuna TVA SBCAK:in mestaruuskisoissa. Onnea taitaville :o)
Kiistan kanssa otin noudon palautusta ja luovutusasentoa ja kestoa siinä. Haluan Kiistan mielummin tiiviisti eteen, pää ylhäällä. Näin kapula pysyy tasaisemmalla otteella suussa. Tokossa menee pisteitä, mutta enemmän niitä todennäköisesti menisi, jos kapula tipahtaa, tai luovutuksessa Kiistan pää repsahtaa liian alas. Mä en ylety kapulaan ja pahimmassa tapauksessa se vielä tipahtaa.

Perjantaina treenasi vain Maus. Kyllä se olikin taas pätevä ♥ Kepit mukana 6:lla ohjurilla ja palkkasin aina niiden lopussa. Esteellä 16 harjoiteltiin twistiä ja sekin sujui lopulta radalla. Luulin, etten mitenkään ehtisi 6 putken jälkeen saamaan Mausia esteelle 8, mutta ehdinkin :D


22.9. Lohjan kisat. HYL - HYL - 5
Ekan agilityradan melkein tiesin päättyvän puomin jälkeen hyllyyn, mutta halusin silti tehdä kunnollisen puomin kontaktin. Näin myös kävi, puomilta lähdettiin takaisin tulosuuntaan rengas hyppy ja siitä putken "väärään"päähän. Putkelle kosahti, niinkuin arvelinkin. Jälkiviisaana olisin voinut paikattaa Kisun kontaktille ja ottaa etumatkaa. No yksi rima oli jo alhaalla, joten ihan sama. Muuten hyvää menoa :)


Hyppäri olikin ihan järkyttävä jo profiililtaan. Liuta putkensuita vierekkäin ja niistä poimittiin aina se oikea. Paitsi kerran :o/
Agilityrata olikin jo parasta meitä. A:n kontakti olis voinut olla nopeampi. Kolmenneksi viimeinen rima tipahti.
Puomin kontakti olikin ihan superi :) Sade alkoi just, kun menin lähtöön. Mia ei saanut radan alkua mukaan.


Kiva reissu Mian ja Ansan kanssa. Sateeltakin lähes vältyttiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti