keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Elämä on aksaa :)

Sitä ollaan treenattukin. Maus oli Tassujen epiksissäkin, rata oli meidän tasoisille liian vaikea möllirata. Hyvää menoa silti ja kontaktit ihan superit :) Rimat oli makseilla 55cm ja kahdessa kohtaa takaakierto, Maus osaa ne hyvin, mutta menee niin lujaa matalana, ettei huomaa vielä korkeaa rimaa. Tulee alta. Sitä siis treenattiin kahdella rimalla kotona. Tunkeutui aluksi rimojen välistä, kunnes huomasi ylimmän ja saatiin monta hyvää toistoa.
Kepit ohjureilla alkaa sujumaan jo hyvällä rytmillä. Lähellä pitää vielä olla tietysti. Seuraavaksi poistan ohjureita keskeltä yksi kerrallaan.
Matala keinu sujui myös vauhdilla

Kiistan kanssa on rakennettu taas lisää nopeutta kontakteille ja kepeille. Asenne ainakin on kohdallaan ja kepittää treeneissä etpalkalle ihan täysiä ja mä saan mennä minne lystää. Osaisimpa ohjata kisoissakin samoin.

Nooran treenit oli viimeistä kertaa. Siellä oli kooste kisaradoista. Menin myös Unton kanssa, kun Tiina ei enää pysty juoksemaan (2vk synnytykseen...kummallista). Untoa en ollut koskaan edes testannut ennen, palkkaillut radalla ja avustanut toki Tiinaa. Tyyppihän on taitava ja sitä oli kiva ohjata, kun tajusin ettei se mikään lelukoira ole :o)

Kiista oli taas niin taitava, takaakierrot on sille vahvuus ja tekee ne kaukaakin lähettäen. Flippiä piti ohjaajan vähän takoa, että tajusin kuinka nopeasti pitää lähteä sieltä takaakierrosta liikkeelle ja kääntyä.
* huh *




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti