lauantai 14. huhtikuuta 2012

Kennelyskän karenssia

14.4. Maus täytti 1 vuotta ♥ onnea muruselle. Onnea myös sisaruksille Valo ja Ralli :o)












Maus oli ainoa, joka yskään sairastui ja sekin yski limaa vain pari päivää. Yksittäisiä yskäisyjä tulikin viikon ajan ja jokaisesta yskäisystä alkoi kahden viikon karenssi alusta :o/ Luonnollisesti kaikki talouden koirat olivat eristettyinä muusta maailmasta myös.


Ensi perjantaina päästään normaaliin elämään, pitkille lenkeille riehumaan ja ennen kaikkea treeneihin mukaan.


Toko on ainoa mitä ollaan treenailtu kotona. Kiista vähemmän ja Maus enemmän. Kiistan kanssa on otettu kaukoja milloin missäkin ja noudon palautusta kovassa vireessä, superpalkalla.


Mausin kanssa on työstetty seuruuta ja sen kestoa. Katsekontaktia milloin missäkin. Kykyä työstää ilman palkkaa pieniä hetkiä.


Pihalla otin kerran, kun keli salli, tokohyppyä. (lauta nojallaan keppiin). Kuka tämän koiralle oli opettanut ? Hyppäsi innoissan esteen yli ja kääntyi seisomaan. Maassa ei ollut edes markkeria. Tein hypyn kolme kertaa ja kaikki oikein ♥ Sain liikkua ja kävin sivulla, palasin takaisin. Superpalkka !


Ei kannata nyt kuvitella, että Maus olisi huipputaitava vielä. Ei me jokapäivä treenata ja seuruussa ollaa ihan lapsen kengissä. Tarvitsisin itse ison potkun pehvaan, jotta innostuisin tokosta tosissaan :) Mauskiksen kanssa on niin kivaa treenata !
*


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti