maanantai 20. helmikuuta 2012

I know what I know....still think I don't know nothing

Maus yskäisi muutaman kerran 8.2. yöllä. Kennelyskäepidemian jyllätessä laitoin siltä istumalta koko meidän jengin karanteeniin. Eristin 5pv vanhat pennut toiseen päähän taloa ja sinne mentiin hyvin desinfioituina.
Toista yskäisyä en sitten kuullutkaan enää kenenkään suusta. reilun viikon kuluttua annoin koirien juosta pihalla ihan villinä, eikä siitäkään saaneet yskänkohtauksia. Treenit olivat tauolla kuitenkin varmuuden vuoksi. En halua ottaa riskiä, että levitän pöpöjä vieraisiin koiriin.

Ensimmäinen lyhyt agilitytreeni oli lauantai iltana 18.2. Tein medien kisaradan Kiistan kanssa hyvän lämmittelyn jälkeen. Ihan kelpo menoa. Alussa joku ohjaaja piti niistossa jalkansa väärään suuntaan ja koira parka ei tiennyt mihin suuntaan mennään. Kontaktit ihan jees :)

Maus teki myös vähän takaaleikkauksia. A-este otettiin ekaa kertaa kokonaan kolme kertaa. 1. hieno, 2. liikaa vauhtia ja liukui makuulle vasta esteen jälkeen. Korjasi itse ilman käskyä. 3. taas hieno.
------------------------------
Tokoa ollaan tehty lähinnä Mausin kanssa kotona. Tarttuu metalliin reippaana ja tuokin sen jo käteen. Jääviä ollaan myös hiottu ja nyt osaa jäädä seisomaan liikkeestä. Maahanmeno on helpoin ja istuminenkin sujuu. Pitää tehdä niitä paljon sekaisin, että oppii erottamaan liikkeet toisistaan.
Esteen takana seisomista ollaan myös tehty ja pysyy hyvin paikoillaan, vaikka minä liikun ja siirryn sen viereen.

Kaisan toko/tottistreenissäkin jo oltiin. Siellä Kiista teki jääviä ja eteenmenoja. Metrin hyppynoutoa ja siinä taas kolahti takajalat pari kertaa. Pitää tehdä metristä vaan enemmän, että osaa hahmottaa korkeuden. Fyysisesti Kiista leijailee siitä reilusti yli.

Maus oli hyvässä kontaktissa koko treenin ajan, vaikka oletin sen hilluvan hulluna tauon jälkeen.
Nuoriso teki myös jääviä ja eteenmenoa. Olipa meillä pieni kisakin jäävistä :) Se taisi päättyä Inton ja Mausin tasapeliin. Loppuun eteenmeno ilman palkkaa peräseinällä. Käskystä maahan viimeisellä kartiolla. Tämän Maus teki hienosti, kuin myös seuruuosiot. Kaukokäskytyksellä meni maahan hyvinkin kaukana minusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti