torstai 23. helmikuuta 2012

ATT valmennusrymätreeni 1.

Ensimmäinen treeni valmennusryhmässä 21.2.2012. Kevättalven treenit vetää Tiina Jaakkola ja kevät-kesän treenit Sonja Paavola.
Kiistalla oli taas hyvä vire päällä. Puomille 3 meni helposti ja kontakti hyvä. Putkeen 11 ei meinannut osua millään, sitä hiottiin hetki. Toistolla menikin sitten heti oikein. Esteellä 15 backlap oli meille paras. Kepeille hienosti, juoksin itse seinän puolelle. Loppurata helppo.



------------------------------



Keskiviikkona sopivasti vapaapäivä. Menin hallille treenaamaan lähinnä Mausia, mutta tein eilisen radan vielä läpi. Putki 11 kerran väärin, muuten rata nollana läpi :)



Maus teki vinokeppejä osittain verkotettuina. Hyvin imee jo kepeille ja pujottelee vauhdikkaasti. Muutama ohijuoksu toki kuului kuvioihin, kiire palkalle. Avustaja onneks paikalla, eikä lapsi päässyt varastamaan namia.


Okseria, pussia, puomia ja A:ta tehtiin myös. A edelleen hienoilla pysähdyksillä ja uskaltauduin tekemään puomin vapaana, vaikka hirvittääkin Mausin vauhti ja pelkään sen tippuvan kapealta esteeltä. Ei tippunut ei ♥ kaks kertaa vauhdilla ja täpäkällä pysähdyksellä.


Maus tuntuu niin kivalta käteen :) sen kanssa on vaan niin hauska treenata.




Maanantaina oltiin Kaisan luona ja käytiin lampolalla karitsoita ihailemassa. 1.5km matka tehtiin kuuden kelpien potkukelkkavaljakolla. Maus tosin oli mun kädessä. Kyllä se silti veti koko matkan ja huskyvaljaat päällä. Mausista tulee hyvä vetokoira. Kiista ei tahdo millään vetää missään tilanteessa. Kyllä se siinä Heilin parina ajoittain kiskoi, mutta vilkuili taakseen ja oli sitä mieltä ettei koira oikeesti saa vetää.


Karitsat oli taas niin suloisia ja pieniä. Hassun hauskoja värejä joillain. Lopuksi vielä pellolle koirien kanssa. Virtaa riitti hankijuoksuun ja aurinko paistoi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti