maanantai 24. lokakuuta 2011

Tottista, vaellusta ja aksaa

Tottistreenit perjantaina
Kiistan kanssa tehtiin tiukkaa seuruuta kohti peiliä. Välipalkkoja paljon, mutta vain täydellisestä asennosta ja kontaktista. Kiistan seuruu oli hyvää ja asenne kohdillaan.
Hyppynouto tehtiin Kisun kanssa vähän matalammalla esteellä. Ensin kisanomainen, jossa palautuksen vauhti olisi voinut olla yhtä nopea, kuin hakuvauhtikin.
Namikuppi kauas esteen taakse, koira perusasentoon ja kapula suuhun. Kiista lähti lujaa ja piti kapulan kupille asti suussaan. Seuraavaksi kapula maahan ihan meidän eteen, käskyt "ota" "hyppää". Taas vauhdilla kapulan kanssa kupille asti. Loppuun kisanomainen, kuppi seläntakana. Nyt oli luovutusvauhti kova :)
Lopuksi ihmisryhmät PK- ja IPOR tyyliin. Kaksi koiraa paikkamakuuseen ja kaksi koiraa suorittamaan. Toinen ihmisryhmään.
Kiistan asenne näissäkin hyvä molemmissa.

Pentujen kanssa tehtiin patoamista. Ensin lelun kanssa ja sitten ruokakupin kanssa. Hyvin malttoi Maus, vaikka täristen seurasikin omaa rättiään :) Leikkiminen on kokoajan parempaa, nyt tempoo jo äristen missä tahansa.
Pennut tekivät myös perusasentoja kohti peiliä. Maus herkästi heittää peppunsa ulospäin.
Sitten kuuliaisuutta. Kierreltiin kartioita, joiden vieressä namikuppeja. Maus uskoi melko helpolla, ettei niistä oteta.
------------------------------

KUHANKUONO, Pukkipalon reitti
Sunnuntaina lähdettiin pidemmälle lenkille (vaellukselle) luonnonsuojelualueelle. Mukana Tiina, Unto ja Ulpu - Daniela, Kiira ja Kipakka - Karoliina, Sissi, Ninja ja Maximus. Yhteensä yhdeksän koiraa, kun Kiista ja Maus oli tietysti myös mukana.
Matkaan lähdettiin kauimmaiselta parkkikselta, pituutta taisi kertyä n.14km ja aikaa kului melkein 4h. Taukoja pidettiin kaksi ja eväät tietysti mukana :) Ilma oli paras mahdollinen, ei sadetta, ei kuumaa, vaan raikasta ja happirikasta.

Kuvat © Daniela Hanttu

Vasemmalla Maximus, takana Ninja ja Sissi. Maus ja Kiista.


Tauolla maistui kuuma kahvi ja voileivät. Takana Tiina, Ulpu ja Unto siellä jossain.


------------------------------


Maanantaina Sonjan treenit ATT:n hallilla

Radalla taisi olla 15 estettä. Takaakiertoja ja päällejuoksuja, puomi ja keinu. Rytmi alkaa olla hyvä, tai suorastaan erinomainen kuulemma :) Kontaktit nopeita. Kepit vielä epävarmat. Saatiin niihinkin taas lisää asennetta.

Jatketaan kehittelyä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti