tiistai 12. elokuuta 2014

Maus medi-kelpie !

.
Tuorein uutinen ensin :) Maus on uudelleen mitattu neljän tuomarin toimesta. Jokainen sai tulokseksi selkeästi alle 43cm. Meidän kisat jatkuvat kolmosissa, mediluokassa.


Maksiluokista tuloksia vielä. 19.7. Rauman pitsiagissa Mausille nolla ja hylly. Hylyn jälkeen tuomari juoksi maalialueelle kysymään, että hyppäsikö sun koira sen yhden esteen väärinpäin. No valitettavasti hyppäsi, sanoin.
Kiistalle akalta radalta ihan hillittömän vallaton hylky :D nauroin niin, etten meinannut maaliin päästä. Toiselta radalta vitonen keinun alastulolta.


27.7. Lohjalla Mausin kanssa. Sieltä 10vp ja nolla, sijoitus neljäs. Yksi kisaaja enemmän, ni oltaisi saatu serti.


2.8. Salo piirinmestaruudet. Yksilöradoilta Mausille 5vp ja hylly. Ihan en ehtinyt yhteen takaakiertoon. Joukkueradalta valitettava hylkäys. Vilkaisin loppusuoralla väärää estettä ja Maus otti sen bonuksena. Saatiin kuitenkin joukkkuepronssia.


TSAU:n kisoissa sitten ne meidän ekat mediradat, joilta molemmilta hylkäykset. Eija Berglundin rata oli mulle vaan niin liikaa ja Maus hävisi loppusuoralla horisonttiin. Anders Virtasen agilityradalla vilahti väärälle hypylle. Matalilla rimoilla saakin olla varovainen ohjauksissa, kun aikaa ei kulu hyppyihin yhtään.
Treeniä vähän ja oman kunnon nostamista. Ei oltu ikinä menty matalilla rimoilla edes treeneissä.
22.7. Kiistan ja Visan pennuista suurin osa kokoontui ATT:lle Sonjan aksaoppiin ja Kaisan toko-oppiin. Mukavaa oli nähdä ja kuumuudesta huolimatta hyvät treenit olikin.


13.8. alkaa Lentsun tokokurssi. Yritän saada innon taas palaamaan tokoiluun. Kiista EVL:ään ja Maus voittajaan.


Jostain syystä en saa ladattua kuvia edelleenkään. Facesta löytyy enemmän kuvasaastetta :) Osa kisavideoista löytyy Youtubesta !


*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti