maanantai 6. tammikuuta 2014

Treeniä ja Joulurauhaa

Oli meillä ne vuoden viimeiset kisatkin Lempäälässä 8.12. Sieltä taas pari hyllyä. Ensimmäinen oli Anne Saviojan hauska agilityrata. Kolmannella esteellä huono ajoitus ja Maus hyppäsi väärinpäin hypyn. Loppurata virheittä. Hyppyrata oli Sari Mikkilän ja miten saatoinkin lähteä leikkaamaan kepeillä ennen, kuin Maus oli kunnolla aloittanut pujottelemaan. :( Näitä oli just Elinan treeneissä harjoiteltu. Peilistä näkyy aina vaan tyhmä ohjaaja....

11.12. oli Elinan valmennusryhmän viimeinen kerta. Kisanomainen rata, ulos hyllystä. No me lähdettiin kaksi kertaa samasta kohdasta. Välistävetoja siis treeniin. Mausin kanssa vetävä käsi pitää laskea alas, muuten luulee tulevansa niistoon ja hyppää väärin (oikein) seuraavan. Johan ne onnistui, kun tein näin.

12.12. päästiin Tuija Seren koulutukseen. Siellä luoksetulon stoppeja ja ruutua.

15.12. Tokoringin järjestämä psyykkisen valmentautumisen luento, Vappu Alatalo.
Hyviä juttuja, kun vain muistaisi pitää ne pään sisällä :)

16.12. Seren yksäri (0,5h) ja siellä käsiteltiin palkattomuutta ja kisanomaisuutta. Pitääkö uskoa, jos tokon ylituomari sanoo, että Mausin seuruu on hienoa ? EI, kun mä haluun siitä vähemmän hienoa ja vietikkäämpää :) Nyt se vaan on sellaista pikkusievää ja irti jalasta.
Palkattomuus onnistui kahden ja kolmen liikkeen verran ainakin todella hyvin.

18.12. Elinan kontaktitreenissä. Nopeita alastuloja autettiin ensin hihnalla, sitten pysymistä alastulolla, vaikka ohjaaja tekisi ohijuoksuja ja valeohjauksia. Onnistuikin ihan hyvin. Näillä jatketaan :)

Omatoimitreenejä muutamia. Kepit alkaa olla mieleiset :) Pujottelee yksin loppuun ja kestää irtaantumiset hyvin. Kontakteilla ei vielä niin hyvin, mutta paranee. Pysähtymiset hyvällä mallilla ja muurikin pääsi taas tänään treeniin. Maus on ollut sitä mieltä, ettei siinä voi tehdä käännöstä tiukasti. Normiesteilllä kääntyy kuitenkin tosi hyvin. Sonjan neuvoilla tehtiin hyviä toistoja. Läheltä, ilman vauhtia ja kahdeksikolta kääntyy pienesti. Kovasta vauhdista ei jarruta muurille, kuten rimoille.
Kepeille vientejä putkiansan ohi myös teemana. Ei helppoa, mutta tehtävissä :) tiukkaa käskytystä vaati ensin.

5.1. kierrettiin Kullaanpolku Maija, Kamin ja Ledin kanssa. Tytti ja Eeva olivat mukana osan matkasta. Linkistä näkyy matkan pituus ja reitti. Melko raskasta nousua ja laskua. Reidet vieläkin muistaa työskennelleensä. Kuvan kohdassa pidettiin evästauko.

 
***************

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti