sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Tokorinkikoulutus ja seuranmestaruudet

.
Aksa on jäänyt vähälle Mausin kanssa, sen juoksut alkoivat 18.8. aamulla. Tampereen kisat jäi väliin.

Varsinaissuomen tokoringin koulutuksiin päästiin kuitenkin lauantaina :)
Paljon hyviä neuvoja taas saatiin, näillä on ollut hyvä jatkaa ! Kuinka vaikeaa onkaan mennä ruutuun, missä on nauhat. Ollaan treenattu vain hiekalle piirretyin viivoin. Pari treenikertaa se vaati, mutta nyt nauhat ei enää haittaa Mausia.
Istumaan jättäminen on myös meidän heikko lenkki, Maus painuu maahan kun olen riittävän kaukana. Tähän auttoi "liikkurin" pieni avustus, minä jatkan kävelyä taakseni katsomatta.

SBCAK:in järjestämä MH-kuvaukseen ei päästy juoksun takia myöskään. Onneksi saatiin paikka heti toiseen kuvaukseen 29.9. Pikku-Maus ja bernhardilaiset :D miten sellasta pidellään, jos päättääkin hyökätä testaajaa kohti ? (tai pientä kelpietä)

24.8. käytiin hallilla ja Kiista pääsi treenaamaan. Sieltä suoraan Kaisan luokse maastoleiriä katsomaan.
Treenasin molempien kanssa tokoakin. Maus teki istumaan jättöä ja ruutua.
Kiistan kanssa otin sivussa itsekseni. Merkkiä ja ruutua, lopuksi liikettä kokonaisena. Pätevä Kiista :) Seuruu alkaa olla aivan liian vietikästä, mutta en valita :) Liiasta eteentunkemisesta pitää korjaila.
Luoksetulot + stopit oli vauhdikkaita. Ohjatunnouto ei sitten taas onnistunut ollenkaan, mutta sitä pitäisi ehkä joskus treenatakin (?)
Mausin tunnariprojekti etenee mukavasti Lentsun opeilla :)


ATT:n SEURANMESTARUUDET 25.8. 2013  *Kiista maksien kakkonen*

KARSINTARATA ( Kiista )
© Elsi Pulkkinen

Osallistuin molempien kanssa. Maus starttasi juoksun vuoksi viimeisenä.
Kiista karkasi lähdöstä ja meinasi tulla kiire suoran putken jälkeiseen takaakiertoon. Seuraavan kuvion jouduin ohjaamaan toisin, kuin olin suunnitellut. Onnistuttiin kuitenkin tekemään nolla ja päästiin sijalta 3. finaaliin :)
Mausin kanssa tein tyhmyyttäni toisin, kuin olin suunnitellut. Veto väärän putkensuun ohi ei vaan sen kanssa toimi (vieläkään) !! Tyhmä minä :/ siitä hylly. Olin kuitenkin hurjan tyytyväinen Mausiin. Rata ei ollut helppo.
Finaaliradalle lähdettiin siis käänteisessä järjestyksessä. Kiistan kanssa tuli yksi hypyn ohitus suoralla, pussin jälkeen. Vitosella siis maaliin. Viimeisenä Mia ja Ansa, heiltä tuplanolla ja seuranmestaruus makseissa :) kakkonen teki hyllyn, joten varma kolmostila vaihtui kakkoseksi !

Kaikki se masennus, mitä Kiistalla oli juoksujen jälkeen, oli tipotiessään. Kisatilanteessakin kontaktit toimi nopeilla vapautuksilla.
Tokokisat lähestyy ja ollaan treenailtu kisakentällä. Viimeksi Mausin kanssa taas istumaanjätöt toimi "liikkurin" kanssa hyvin. Enää ei tarvitse liikkurin, kuin astua kohti, niin nousee istumaan (siis JOS painuu maahan)
Ruutu hyvä jo etäältäkin. Tosin menee ruudussa maahan, kuka sille sen opetti ? Seisomista siis harjoiteltiin taas lähempää.
Seisovan Mausin taaksekävelyä pitää treenailla paljon vielä. Ilman lisäkäskyä siirtyy hiukan.

                                                              *********

1 kommentti: