perjantai 21. kesäkuuta 2013

Kennelleiri ja Maus kakkosiin

.
Ei tahdo ehtiä näitä päivityksiä tekemään. Mitä ollaan tehty viime päivityksen jälkeen ?
Kiista oli 4.6. Tuulian opissa ja kiva treeni olikin :) Elinan valmennusryhmätreenien viimeisen kerran piti Janita. Huikean haasteellinen vauhtirata olikin. Onnistumisia, yksi törmäys Mausin kanssa ja paljon hyviä ohjeita.

8.-9.6. Kennelleiri Mäntysalojen tontilla. Lämpöä ja hyvää seuraa, paljon kivoja treenejä.
Lauantaina Satu Hilli aksakoutsina. Hyviä vinkkejä ja loisto vinkki kontaktitreeniin.
Tokoa Katja Ojansivun ja Lotta Lehtisen opeissa. Molemmat koirat tekivät hyvällä asenteella. Iso kiitos kivoista treeneistä :)

Sunnuntaina aksaa Esa Lehdistön opissa. Piti mennä vain Mausin kanssa, mutta se oli selkeästi väsynyt. Vaihdoin Kiistaan ja taisteltiin kakkosesteellä kääntymistä sen kanssa, mutta ei sitten millään onnistunut kunnolla. Viikolla sain peruutusajan Tanja Kotille ja Kiistalta löytyi turvotusta vasemmasta nilkasta, sekä jumit sään alueelta. Tanjan mukaan olisi törmännyt johonkin.
Juhannuskisoihin en sitä kuitenkaan ilmoittanut.

Tokoa ollaan treenattu yksin ja porukalla. Olen kovin tyytyväinen molempien koirieni tekemisiin :)

****************

21.6. TSAU:n juhannuskisat Tuorlassa

© Sirpa Saari
                                         
Mausilla ensin Bob Griffinin hyppäri. Kepeiltä virhe, niinkuin melkein kaikille. Liekö kirkas aurinko ja keppien alareunan vaaleus vaikuttanut ? No korjasin virheen ja seuraavana rengas, jonka Maus hyppäsi välistä. En edes yrittänyt saada sen vauhtia pysähtymään, vaan jatkettiin rataa.

Tuomariharjoittelija Reetta Mäkelän radalta saatiin nolla :) Sijoitus 4. ajat 2. 3. ja meidän välillä sekunninkymmenyksiä. Maus on nyt kakkosluokkalainen ♥


****************

2 kommenttia: