perjantai 30. marraskuuta 2012

Projekti Maus ja hienot kuvat

Melkein kuukausi taas vierähti, joten mitään yksityiskohtaisia kommentointeja en jaksa kirjoittaa. En niitä enää edes muistaisi. Kiistan astutuksen jälkeen alkoi Mausin treenaus kisavalmiiksi. Hyvin ollaankin edetty. Keinua mennään vielä hihnassa, mutta Maus menee jo vaihdilla ja ottaa puolittain makuulla tömähdyksen vastaan. Keppejä ollaan tehty joitain kertoja ilman ohjuria alussa ja lopussa.

ATT:n kouluttajille järjestettiin Jouni Oreniuksen treenit 11.11. Rata näytti tällaiselta:
Vaikeuksia tuotti eniten hyppy putken taitteessa. Liika jarruttelu ja Maus ei hypännyt ollenkaan, liian vähän ja putki hurahti.
Tuulian mölliratakurssilla on käyty jo monta kertaa. Yksi Elinan yksärikin oli Tiinan ja Unton kanssa. Maus on oppinut lukemaan rataa hyvin, eikä enää jää niin helposti marisemaan mulle. Jarrutuksista lähtee hyppyyn paremmin. Jyrkästi kääntävää valssia pitää treenata (mun) koira kyllä osaa kääntyä tiukasti. Saksalaista ja twistiä pelkään edelleen tehdä Mausin kanssa :D silti niitä treenataan kiukulla.
Eilen taas olin niin ylpeä Mausista ♥ tehtiin vaikeaa rataa, 29 estettä ilman suurempia vaikeuksia. Menee se jäätävää vauhtia ! Puomikin ihan täysillä loppuun asti. Kepeille vaikea vienti onnistui.

LONKKA, KYYNÄRÄT ja SELKÄ kuvattu 27.11. Koira & kissaklinikalla. Ell mukaan kuvissa ei ole mitään valittamista :) siisteiltä näyttivät Kaisan ja mun mielestä myös. Katsotaan mitä Kennelliitto sanoo.

TIINEYSULTRAAN mennään Kiistan kanssa tiistaina 4.12. (jännää) Ellei tuo narttu ole tiine, niin on sillä jäätävä valeraskaus (ensimmäinen ikinä) tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti