maanantai 20. toukokuuta 2013

Tokoa tavoitteellisesti

.
Mausin kanssa treenataan jatkossakin innolla tokoa :) Satakunnan ja Varsinais-​Suomen Kennelpiir​ien nuorten koirien tokorinki järjesti pääsykokeen 12.5. Mukana 21 koiraa, joista valittiin 4 mukaan valmennusrenkaaseen. Maus on yksi niistä !

*


torstai 16. toukokuuta 2013

Kaksi voittoa tällä viikolla

Tokon voitto oli jo mukavaa, keskiviikkona Maus voitti Forssassa hyppyradan ja oli agilityradalla vitosella kolmas. Youtube kanavaltamme löytyy videot, voittorata kahdessa pätkässä. Kuvaaja yritti zoomata mun puhelimella tietysti se katkesi. VIDEOITA


                                             ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

lauantai 11. toukokuuta 2013

Toko ALO Maus

.
Alokasluokka oli sitten onneks siinä :) 192p ja luokkavoitto. Tuomarina Ralf Björklund

  1. Luoksepäästävyys 8 (laittoi jalat tuomarin polvelle)
  2. Paikalla makaaminen 10
  3. Seuraaminen kytkettynä 9,5 (hihnakäsi ei liikkunut, oikea)
  4. Seuraaminen taluttimetta 10
  5. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9,5
  6. Luoksetulo 10
  7. Seisominen seuraamisen yhteydessä 9
  8. Estehyppy 9
  9. Kokonaisvaikutus 10
Yhteensä 192p (200)

Kolmanneksi tullut pon sai kakkostuloksen ja suloinen corgi ykköstuloksen, se pieni teki niin hienosti töitä :) Ralf sanoi meidän suorituksemme jälkeeen "tätä olisi katsonut pidempäänkin" :) Maus teki niin loistoasenteella ja oli hienosti kuulolla koko ajan. Nyt saa treenata avointa varten.

Mun pieni ruskea työmyyrä ♥
 
*~*~*~*~*


perjantai 10. toukokuuta 2013

Paljon tokoa ja yhdet aksakisat

.
2.5. Tuulian treenissä Kiistan kanssa, jaettiin yksäri taas Tiinan ja Unton kanssa.
Kiista oli taitava, hiottiin lähinnä sellaisia kohtia, jotka Lohjan kisoissa oli mulla hankalia päättää miten ohjaisin.

5.5. Helsinki Purina Areena, Mausin kanssa neljä starttia.
Ensimmäinen rata oli ulkona pienessä tihkusateessa. Puukontaktit liukkaita, näkee videolta kun Maus jarruttaa ylösmenolla ja katsoo "mikä tää on". Alastulolle kiihdyttikin sitte niin lujaa, ettei edes meinannut pysähtyä :/ 5vp

Kaksi muuta agirataa hyllytin tahallani, kun kontaktit ei olleet kunnollisia. Yksi hylkääntyi, kun Maus ohitti tokana olleen renkaan. Kaareva linja ja olin kaukana vastaanottamassa. Päätin nopeasti lopettaa A:lle, menee sitten hyvin, tai huonosti. Meni hyvin ja kehuin paljon sosiaalisesti, siitä juokstiin kentältä pois ja lelulle.

6.5. tokoiltiin ATT:n kentällä pienellä porukalla. Maus teki seuruuta ja jääviä vähän.
Kiista teki ruutua, seuruuta, kaukoja ja luoksetulon pysäytykset. Niin häpi, Kiista pysähtyi täpäkästi ja tuli välit hyvää laukkaa. Molemmilla koirilla hauskaa :)

8.5. Maus Tanja Kotin hoidettavana. Jumia niskassa liiasta lelun repimisestä. Pieni kireys myös alaselän toisella puolen.
Sieltä suoraan hallille ja Kiistan kanssa pieni ja tehokas treeni. Kontaktit ihan superhienot. Sylivekkiä, niistoa ja pakkovalssia. Niistosta Kiistan on vaikea kääntyä notkeasti. Se otetaan työn alle tosissaan. Keppejä eri kulmista, leijeröiden kaukaa ja leikkauksia takana ja edessä.

******************

9.5. tokoepikset Tuija Seren hallilla. Maus teki alokasluokan. Jäävissä menasi ennakoida ja seisominen nollattiin, kun otin sen ihan omaan tyyliin. Hypyssä pakitti vähän, kun siirryin viereen. Ykköstulokseen silti päästiin helpolla :)