maanantai 25. maaliskuuta 2013

Tekemisen meininkiä

.
Vuokrattiin Paula Speerin hallia ja tokoiltiin pienellä porukalla. Maus teki seuruuta, hyppyä ja noutoa. Kiista teki seuruuta, kaukoja ja luoksetuloja. Ulkona tein Julian avustuksella tunnaria. Ei ole kovin vahva sekään vielä. "Kyllä se kotona osaa".
En tiedä mitä Maus peräseinällä näki :)
Näillä treenimäärillä ei vielä juhlita :D mutta ihan OK molemmat toimivat. Maus vaatii pieniä lisäapuja noudossa, mutta perusasentoon luovutus alkaa olla ihan jees.

*

Tiinan ja Unton kanssa oltiin Jaakon yksärillä. Mausin kanssa saatiin paljon kehuja Jaakolta ja olihan Maus aika pätevänä ♥ Rata ei ollut ollenkaan helppo.

*

Taikaa Tassuissa startattiin Kiistan ja Mausin kanssa samat radat. Mausin aika 29,33s. ja Kiistan 30,53s. Molemmat palkkasin A:lla ja Puomilla. Nopein maksi juoksukontakteilla hippasen vajaa 25s.

*

Sunnuntaina alkoi Sonjan kurssi. Maus teki melko vaikean radan ihan hyvin ja asenteella. Sen kanssa on nykyään niin hauskaa radalla :)
Kiista haasteellisella kolmosten radalla oli ihan intopiukassa ja suoriutui vaikeasta keppien leijeröinnistä ja muistakin vaikeista kohdista hyvin :)

Pääsiäisenä starttaan molempien kanssa kaksi rataa.

~~~~~~~~~~~~

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Porin kisat 17.3.2013

.
Mausin viides startti virallisissa kisoissa. Tuloksena 0 sij. 2. tuomariharjoitttelijana Reetta Mäkelä (Marjo Heino)
Kontaktit meni treenailuksi, kun Maus ei meinannut malttaa tulla maahan saakka. Aikaa kului näihin.


Lauantaina oli viimeistelytreenit ATT:llä Elinan opissa. Hiottiin pahassa ansakohdassa takaaleikkausta ja sen oikeaa ajoitusta. Hyvää menoa muuten ja Maus oli kiihkeä, mutta hyvin ohjattavissa.
Sieltä mentiin Kaisan luokse. Maus sai paimentaa ja oli sen dublot tallella. Etäisyyttä saisi olla enemmän, mutta ei taida treenit kerran vuodessa riittää. Jospa Kaisa ottaisi ruskeaa pian uudelleen :)

*~*~*~*

perjantai 15. maaliskuuta 2013

Hyppytekniikkaa ja fyssaria

.
Melko hiljaista treenien osalta ollut. Mausilla juoksu ja Kiista tehnyt peruskuntoa lisää. Huonossa kunnossa se ei missään vaiheessa ollutkaan, kiitos siitä Kaisalle :)
Jaettiin Elinan yksäri Tiinan ja Unton kanssa 4.3. Radan vaikein kohta oli pakkovalssiin veto-takaakierto-saksalainen-pussi, josta veto mutkaputken "väärään" päähän. Hirveä hiki ja yritys, Maus on vaan niin nopea näissä. Pieni breikki, Unto meni välillä. Pyysin Elinaa kokeilemaan sitä kuviota Mausin kanssa. Hyvä, että kokeili, huomasi siinä millainen Maus on ohjata ja miten se ei vielä osaa/malta hypätä saksalaisessa, kun ohjaaja jo menee uuteen suuntaan. Pakkovalssiin Maus tulee edelleenkin huonosti. Näitä olleen nyt jo kertaalleen päästy omatoimisesti treenaamaan. Elina tykkäsi todella kovasti Mausista :) oli kuulemma eka kelpie, jota ohjasi.

9.-10.3. Ulla Kaukonen piti hyppytekniikkaa ATT:llä. Kiistan kanssa päästiin mukaan.
Ulla kehui Kiistan kuntoa niin sisäisesti, kuin ulkoisestikin. Pennut ovat kuitenkin vasta 9-viikkoisia.
Tehtiin harjoitteita, eikä niissä ollut mitään huomautettavaa. Hyvin hyppää :)

11.3. Tanja Kotin fysioterapiassa Kiistan kanssa. Pienen pieni jäykkyys selässä, oikealla puolella. Lähti helpolla auki. Tanjalta oli joku kysynyt, onko hänellä koskaan käynyt koiraa, jolla ei ikinä ole mitään missään. Juu on :) yks kelpie. Sillä ei ole mitään mikä ei lähtisi "puhaltamalla".

*~*~*~*

Talvikivaa aurinkoisella hangella © Kari Westerholm




Dooriskin yrittää pysyä vauhdissa mukana

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Juoksutaukoa

*
Maus aloitti tiistaina juoksun ja ATT:n kisat peruuntuivat. Ensin harmitti, mutta murhe on kuitenkin pieni, kun koirat ovat terveitä.
Kiista pääsi hallille ekaa kertaa vähän aksaamaan. Medirimoilla ihan vähäsen ja kontaktitrainerilla muutama toisto kontakteja. Voi sitä intoa ja iloa :)
Lopuksi tehtiin tokoa. Seuruu oli mukavan tuntuista, kaukoissa pysyy hyvin paikoillaan. Noutoa suoraan sivulle saa auttaa vielä vähän. Zetaa seiso-istu-maahan.  Luoksetulon pysäytyksiä ja läpijuoksuja.
Maus pääsi vaan alku ja loppulenkeille.
Kotona eilen tehtiin ruudun keskelle juoksuja, seuruuta, metallia ja kaukoja. Kaikki tuntuivat hyviltä :) metallin nostoa mietti hetken ja pito hyvin löysä.
Tunnari tehtiin yhden kerran ja oma tuli :) haistelu rauhallista ja huolellista. Pidätin hengitystä, kun haisteli kaikki läpi, mutta oikean Kisu toi ♥ oi meidän molempien onnen määrää :)

Maanantaina Maus pääsee jakamaan Elinan yksärärin Unton kanssa. Housut jalassa :)

*